Rahsia Import China

PENDAFTARAN

APAKAH YANG AKAN ANDA TERIMA SETELAH MENDAFTAR ?

Panduan Video Bernilai RM299

Ahli akan mendapat akses ke ruangan video yang merangkumi pelbagai panduan dan tutorial berkaitan pembelian dan juga cara berniaga online.

Group tertutup di FB

Semua ahli akan di masukkan ke group tertutup di FB untuk berhubung dan berkenalan antara satu sama lain. Ahli juga boleh bertukar pendapat dan berkongsi pelbagai maklumat serta mendapatkan bantuan dari ahli yang lebih berpengalaman.

Panduan bergambar dalam format PDF bernilai RM70

Ahli boleh donwload panduan dalam bentuk pdf untuk di cetak atau simpan agar memudahkan rujukan apabila melakukan pembelian terus ke web supplier.

Teknik pembelian yang lebih selamat

Bimbingan dan panduan yang kami sediakan akan lebih membantu anda untuk merancang pembelian agar mengurangkan risiko kerugian akibat di tipu penjual dari china.

Telegram Group

Ahli akan di masukkan ke group support di telegram atau whatsapp untuk komunikasi bersama ahli yang lain.

Group Support bernilai RM170

Kami telah menyediakan pelbagai cara untuk memberi sokongan dan bantuan kepada ahli agar memudahkan proses pembelajaran termasuk melalui whatsapp,telegram,fb dan akses laman web ini.

ISTIMEWA BAGI PENDAFTARAN SEBELUM 31 DISEMBER 2016

2mzk28o
2mmd3zn

PERCUMA 1200 EBOOK BERNILAI RM699

290 Ebook Bisnes

Pelbagai ebook bisnes yang akan memberi manfaat pada anda.

950 Ebook Tutorial

Merangkumi pelbagai topik tutorial yang sangat bermanfaat untuk anda.

Teknik page booster

Tingkatkan jualan anda dengan teknik meningkatkan kunjungan ke page anda.

Teknik buat duit dengan blog

Terdapat juga ebook yang akan memberikan anda cara membuat duit melalui blog.

” Yuran sangat murah berbanding ebook yang saya pernah beli sebelum ini , malah bimbingan dan bantuan sangat pantas apabila saya perlukan. ” – Shahrul Rizal

” Sebelum ini saya gunakan bantuan rakan saya di China untuk tolong shipping barang , rupanya ada cara mudah dan murah yang saya tak tahu lagi . Memang saya sangat berpuas hati apabila menyertai program ini ” – Ahmad Fahmy

” Website china ni banyak saya dah tahu,tapi tak sangka pula ada teknik nak cari barang yang murah. Saya sebelum ni tengok biasa saja web tu. Memang banyak membantu program ini terutama untuk saya yang kaki shopping online , murah murah beb! ” – Mustaqim Sharin

” Tak pernah tahu pasal web china . Dulu takut takut je nak beli barang dari luar negara , sekarang dah tak risau sebab dah tahu cara sebenar . Barang memang murah dan yuran tu apa lah sangat sebab boleh dapat berganda ganda semula ” – Intan Amira

YURAN BIASA
Hanya RM300 per year
Fee ini bermula pada 01 Jan 2017
Akses Sepenuhnya
Tiada Kelas Percuma
TAWARAN TERHAD
TAWARAN TERHAD
Hanya RM150 seumur hidup
Tawaran Sehingga 31 DISEMBER 2016
Terhad 100 Pendaftaran Sahaja
Akses Sepenuhnya
Percuma 1200 Ebook